T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
OSMANİYE / MERKEZ - Cevdetiye Çok Programlı Anadolu Lisesi

Mesut TAŞKESEN - Müdür

Gazientep 1974 doğumlu olan Okulumuz müdür başyardımcısıs Mesut TAŞKESEN, İlk orta ve lise eğitimini Gazintep´te tamamlamıştır.1997 yılında Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Coğrafya öğretmenliği bölümünden mezun olmuştur.

       10 Kasım 1997 yılında Şanlıurfa ili Ceylanpınar ilçesinde görevine başlamıştır.Ceylanpınar ilçesinde kaldığı süre içerisinde Ceylanpınar Lisesi ve Ceylan İlköğretimde yöneticilik görevlerinde bulunmuştur.

        2001 yılında Osmaniye ili Bahçe ilçesinde Bahçe Lisesine tayini çıkmış olup ,Bahçe ilçesinde kaldığı 15  yıl boyunca ,Milli Egemenlik İlköğretim Okulu,Bahçe Anadolu Lisesi,Bahçe Endüstri Meslek lisesi ve Cumhuriyet Orta okulunda yöneticilik görevlerinde bulunmuştur.

        2015 yılında Cevdetiye Kasabasında yer alan Cevdetiye Lisesinde 4 yıl görev yaptıktan sonra Necmettin Erbakan Kız Anadolu İmam Hatip Lisesinde görev yaptı.2021-2022 Eğitim Öğretim yılında Osmaniye Samet Aybaba Spor Lisesinde Müdür Başyardımcısı olarak görev yaptı.2022 Eylül ayında okulumuza müdür olarak atanmıştır.

        Evli ve bir çocuk babasıdır.